Knusesunds Herrgård

En av Värmlands juveler - Sunds Herrgård! Denna herrgård ska upplevas på plats. Med anor från 1700-talet bjuder denna herrgård på en unik kombination av historia, komfort och naturskönhet. Här kan man njuta av ett elegant boende i vackra rum med stor matsalar, salonger eller varför inte bjuda med familj och vänner till gästabudspuben i källaren.

Väl underhållen fastighet med fantastisk möjlighet att kombinera olika sorters verksamheter och möten mellan människor. Representation, restaurang, konferens, bröllop och hotellverksamhet i kombination med vackert boende för privat bruk.
Herrgården har använts som restaurang och konferensverksamhet med övernattningsmöjlighet i herrgårdsmiljö.
Möjlighet till ca 40 övernattande gäster. Under senare år har det även bedrivits Bed and Breakfast.

Herrgårdsbyggnad i 2½ plan med källare. Stora matsalar och salonger, flera kakelugnar, vackra vägg- och takmålningar, restaurangkök, gästabudspub i källaren, privat lägenhet på vindsvåning mm.
Gårdscentrat består även av västra och östra flygeln, stolpbod, större konferenslokal och lusthus med omgivande stor grönskande park med vackra lövträd.

Natursköna omgivningar med fina promenadstråk. Gästhamn och Säffle centrum ligger endast ett par minuters promenad från Herrgården. På bara ett par timmar når man större städer som Oslo och Göteborg och Karlstad ligger endast 45 min bort.

Välkommen på visning i samråd med oss!


Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan