Välkommen till denna nyrenoverade villa med en fantastisk sjöutsikt mot sjön Gapern! Här får du möjlighet att njuta av naturens skönhet och stillhet varje dag. Bostadshuset har genomgått en omfattande renovering år 2020 och utstrålar modern elegans och bekvämlighet.

Det första som möter dig när du kliver in i denna underbara bostad är den luftiga och öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Här har du möjlighet att laga mat och umgås samtidigt. Vardagsrummet är verkligen något speciellt, med sina panoramafönster som ramar in utsikten över sjön. Här kan du sitta på kvällarna och beundra sjöutsikten medan du värmer dig vid den mysiga braskaminen eller den öppna spisen.

Området ner mot sjön är en gemensamhetsanläggning som garanterar att du alltid kommer att ha fri sikt mot sjön. Här finns flera badplatser där du kan ta ett uppfriskande dopp och njuta av solen på sommardagarna. Dessutom ingår en båtplats, så du kan ge dig ut på sjön och utforska dess vatten och vackra omgivningar närhelst du önskar.

Trädgården är en fruktälskares dröm, med sina fruktträd och bärbuskar.

Trots den fridfulla omgivningen är det lätt att komma till och från staden. Villan är strategiskt belägen endast 24 km från Karlstad centrum, vilket gör det bekvämt att ta sig till jobbet, skolan eller andra aktiviteter.

Så här har du möjlighet att förvärva en drömbostad med sjöutsikt, modern inredning, tillgång till sjön och närhet till stadens bekvämligheter. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva denna extraordinära villa själv!

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan