Tomter med kanonläge till salu

Tomterna är härligt lantligt belägna och på bekvämt avstånd till Karlstads centrum. I söder breder åkermarken ut sig, vilket ger ett soligt och vackert läge. Området erbjuder fina möjligheter för rekreation och avkoppling i natursköna miijöer. Några hundra meter åt väst passerar Skutbergsleden med fin vandring som passerar genom flera naturreservat.

Tomterna säljs med hus från Fiskarhedenvillan. Gemensamt för Fiskarhedenvillans husmodeller är smarta och spännande planlösningar med genomgående hög kvalitet och bra standard på allt ingående material. För byggnation på denna tomt har du en unik möjlighet att fritt välja från Fiskarhedenvillans omfattande huskatalog, alternativt skräddarsy din nya drömbostad tillsammans med Fiskarhedenvillan. Om ni har frågor kring husmodeller, entreprenad och byggnation kontakta Fiskarhedenvillan i Karlstad, 054-220 95 60.

Vägbeskrivning från Karlstad
Kör västerut på E18. Ta avfart Bergviksmotet in på väg 61/väg 62 mot Kongsvinger/Arvika. Efter cirka 2 km ta avfarten mot Trossnäs/Henstad. Följ Körkarlsvägen cirka 4,7 km. Tomterna ligger på vänster sida och det är möjligt att svänga av vägen och parkera precis framför tomterna. Med bil tar det cirka 10 minuter till Bergvik och 15 minuter till Karlstads centrum.

Gör gärna ett besök på egen hand och känn in atmosfären och möjligheterna.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan