Välvårdad gård med ett läge och byggnadsbestånd som möjliggör olika typer av gästgiveriverksamhet

Med sitt läge, omgärdad av naturen och lugnet, och sitt välskötta byggnadsbestånd lämpar sig gården mycket väl för olika typer av verksamhet. Idag bedrivs här ett populärt yogacenter, kallat Asphyttan Metta House. Andra lämpliga typer av verksamheter kunde vara bed & breakfast (vilket tidigare har bedrivits på gården), fiske och jaktstuga eller behandlingshem. Se dokumentet "potentiella verksamheter" för fler idéer. Då fastigheten överlåts med inventarier så är det möjligt att påbörja den nya verksamheten direkt!

Som verksamheten ser ut idag erbjuds fem rum för uthyrning - tre dubbelrum, en stuga och ett stort familjerum/loft - totalt som mest 14 bäddar. Utöver detta finns på fastigheten ett trevligt bostadshus i 1 1/2 plan, extrarum för personal, tvättfaciliteter, gästkök, kafé/gårdsbutik, serveringskök, bastu och utespa, paviljong och många kvadratmeter altaner/däck som ger möjlighet att njuta av naturen.

Drömmer du om att bo naturskönt och kanske kunna bedriva någon typ av gästgiveriverksamhet eller liknande (och det utan en lång startsträcka!) så är detta gården för dig!

Visningar

Sön 19 juli kl 16:00 - 17:00
Föranmälan krävs. Välkomna!

Intresseanmälan