Herrgårdspark söker nytt liv – Gustaf S. Viks jakt på någon ny att dela livet med

Hej, jag heter Gustaf S. Vik. Och även om jag börjar bli till åren (jo, så är det), så söker jag nu någon ny att dela livet med. Är det kanske du?

Jag har varit med om mycket genom åren, tro mig. Samtidigt känner jag att jag inte är färdig än. Jag tror det finns många spännande nya minnen att skapa tillsammans med den där enda rätta!

Min själ spänner över flera århundraden, och mina rötter sträcker sig tillbaka till 1600-talet. Jag har sett kärlek blomstra, imperier falla och återuppstå och varit en fristad för de som sökt lugn och tröst.

Min historia är faktiskt en berättelse om styrka, överlevnad, och förnyelse – från Sigrid Ekehielm, en kvinna med ett oöverträffat affärssinne på 1600-talet, till Louise Linroth, vars kärlekshistoria med Georg Adlersparre på 1800-talet skulle bli en del av den svenska romanshistorien. Och mitt i detta har jag befunnit mig.

Men jag är mer än bara min historia. Jag är en plats för möjligheter. Mina lummiga alléer, den förtrollade köksträdgården, de kvarstående flyglarna och det nybyggda växthuset – som tillsammans vittnar om min vilja att anpassa mig, att vara mer, att välkomna nya drömmar och visioner.

Under årens lopp har jag varit värd för konstnärer, kulturbevarande läger, trädgårdsentusiaster, och jag har till och med varit med i TV! Varje ny aktivitet och varje ny besökare har lämnat sitt avtryck på mig, och jag på dem. Men nu står jag vid ett vägskäl i livet, redo att påbörja något nytt.

Vad jag erbjuder är inte bara en vacker plats som jag känner stor stolthet inför, utan en möjlighet. En chans att blåsa liv i dina drömmar, att skapa något som kan glädja många generationer framöver. Tänk dig att din passion för exempelvis mat, konst, historia, natur, eller kanske hållbarhet kunde få en scen här, hos mig på Gustafsvik? I mina öron låter det vackert.

Så, om du är någon som ser skönheten i det gamla samtidigt som du drömmer om att skapa nytt, om du är en visionär som ser potential där andra ser förflutet, då kanske det är just dig jag söker.

Låt oss väcka nytt liv i Gustafsvik. Tänk på det – vi kan vara den perfekta matchningen. Kontakta mig för en första "dejt". För nu vill jag höra allt om dig och dina drömmar. Vem vet, det kan vara början på ett nytt kapitel i våra liv!

Värmländska hälsningar,

Gustaf S. Vik
Kristinehamn

Visningar

Sön 21 Juli kl 13:00-16:00
Föranmälan krävs. Denna dag kommer även guidade turer hållas där det berättas om fastighetens historia m.m. Länk till bokningssida för guidade turer finns under Dokument & länkar
Sön 4 Augusti kl 13:00-14:00
Föranmälan krävs. Välkomna!

Intresseanmälan